Z kanceláří do aut a rozvážet balíčky. Zásilkovna před Štědrým dnem mobilizuje pracovníky
Před Vánoci doručují balíčky ze Zásilkovny i lidé z kanceláří. foto: ilustrační foto Zásilkovna

Z kanceláří do aut a rozvážet balíčky. Zásilkovna před Štědrým dnem mobilizuje pracovníky

23. pro 2022 Jakub Dvořák 1 min

Zásilkovna vyhlásila mobilizaci. Těsně před vánočními svátky hledá pracovní sílu už i ve vlastních kancelářích. Je tak dost možné, že vám balíček místo tradičního kurýra dopraví například zaměstnanec z marketingu či prodeje.

Pomoc potřebuje Zásilkovna nejen na depech ve Štěrboholech a v Rudné, ale přímo s rozvozy. Před pár dny podle informací SJ News prosila zakladatelka a generální ředitelka Simona Kijonková zaměstnance, aby svým kolegům přispěchali na výpomoc.

Směny jsou vypsány na depech na třídění jednotlivých zásilek i přímo na tzv. home delivery, což jsou rozvozy balíčků přímo domů k zákazníkům. Podle zdrojů ze Zásilkovny firma před pár dny nutně sháněla alespoň 60 vozů s minimálním rozvozem 40 zásilek.

Výpomoc, kterou Zásilkovna praktikovala i minulý rok, jede naplno už od listopadu. Původně měli zaměstnanci za práci navíc slíbenou prémii tisíc korun do benefitního programu. Těsně před Štědrým dnem se však finanční odměna zvedla na dva tisíce. Minimální pracovní doba výpomoci je šest hodin a zapojit se mohou i zaměstnanci, kteří ve firmě nejsou na hlavní pracovní poměr.

PŘEČTĚTE SI: Sháníte dárky pro gamery? 10 tipů na nejlepší české hry, kterými nepohrdnou děti ani dospělí

PŘEČTĚTE SI: Dvacet milionů korun pro hlasové asistenty. V-Sharp Venture Studio investuje do startupu Vocalls

Jakub Dvořák

Redaktor a editor SJ News. Téměř deset let strávil psaním o fotbale v redakci deníku Sport. Má slabost pro španělský fotbal, formuli 1 a severskou krimi.

Další články autora →

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Související témata: Kauzy, Kancelář
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články