Novinka pro marketéry. Smartlook umožňuje firmám lépe mapovat pohyb uživatelů mezi platformami
foto: Smartlook

Novinka pro marketéry. Smartlook umožňuje firmám lépe mapovat pohyb uživatelů mezi platformami

19. čvc 2022 Redakce 1 min

Ušetřit čas a umožnit efektivnější vývoj produktů. K tomu má dopomoci analýza českého startupu Smartlook, jež představuje představuje analýzu uživatelského chování napříč platformami. Pokročilá analytika umožní pochopit pohyb uživatelů mezi mobilním a desktopovým zařízením

Smartlook nově umožňuje marketérům, vývojářům a provozovatelům aplikací či webů vyhnout se složitému analyzování nesourodých dat o uživatelském chování na odlišných platformách. Díky možnosti sjednocené analýzy ví například o pohybu uživatelů mezi jednotlivými platformami. Uvedením nové funkce chce společnost pomoci firmám šetřit čas a umožnit jim efektivnější vývoj produktů.

„Marketéři a vývojáři musí držet tempo s uživateli. Spuštěním crossplatform analytiky chceme dát firmám do rukou nástroj, který jim umožní přehledně zaznamenávat, jak je jejich produkt používán, ať už jsou jeho uživatelé na mobilu, na počítači, nebo mezi nimi přecházejí. Pokud Smartlook například ukáže, že velký počet uživatelů při určitém kroku odpadává a přechází z webu do aplikace, provozovatel se může podívat na specifické případy, kdy a proč se tak stalo,“ uvádí CEO Smartlooku Petr Janošík.

Podívat se na weby a mobilní aplikace očima uživatelů umožňují dnes už více než šedesáti tisícům klientů, mezi něž patří třeba Volvo, Miele, Vogue nebo taky čeští Rohlík a Alza.

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články