Chorvatský startup Revuto spouští limitovanou edici Revulution NFT. Držitelům umožní doživotní předplatné služeb Spotify a Netflix
Zdroj: Unsplash

Chorvatský startup Revuto spouští limitovanou edici Revulution NFT. Držitelům umožní doživotní předplatné služeb Spotify a Netflix

11. čvc 2022 Anna Jurečková 1 min

Od 11. července si může deset tisíc zájemců na webu chorvatského startupu Revuto zakoupit za 349 dolarů limitovanou edici NFT. Kód vygenerovaný s nákupem tzv. non-fungible tokenů neboli digitálních aktiv umožní získat virtuální debetní kartu, prostřednictvím které bude Revuto každý měsíc platit za služby Netflixu a Spotify. Pokud se uživatel rozhodne NFT prodat dál, přechází možnost čerpat předplatné na nového majitele.

Startup, který uživatelům umožňuje spravovat více digitálních předplatných a šetřit peníze, staví myšlenku na tom, že řada uživatelů například Netflixu volí z praktických důvodů dlouhodobé předplatné, přestože ve výsledků využívají jen zlomek.

Akce na možnost využívat Netflix nebo Spotify do konce života zdarma má upozornit na inovativní způsob, jakým chce Revuto pomáhat zpeněžit nevyužité předplatné. Právě prostřednictvím non-fungible tokenů chce vytvořit sekundární trh, kde si lidé budou moci zakoupit NFT s nevyužitými obdobími předplatného pro konkrétní služby se slevou.

Anna Jurečková

Další články autora →

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Související témata: Startupy, Technologie
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články