Hotelové služby na míru a se zážitkem. Mews spouští službu Mews for Salesforce
Zakladatel Mews Richard Valtr. Foto: Mews

Hotelové služby na míru a se zážitkem. Mews spouští službu Mews for Salesforce

7. zář 2022 Anna Jurečková 2 min

Větší zážitek a lepší vztahy se zákazníky. To si kladou za cíl přinést do oblasti ubytovacích zařízení platformy Mews a Salesforce AppExchange vytvořením nové služby Mews for Salesforce.

Český scaleup Mews představuje ve spolupráci s cloudovým tržištěm pro podniky Salesforce AppExchange novou službu. Díky platformě pro řízení vztahů se zákazníky Mews for Salesforce mohou hoteliéři propojit jejich systém správy nemovitostí a systém řízení vztahů se zákazníky. A nabídnout jim tak pobyty šité na míru a v reálném čase spravovat na základě dat jejich preference.

„Aby hoteliéři mohli vytvářet a poskytovat výjimečné služby, potřebují mít po ruce nástroje a informace o každém ze svých hostů, ať už se v rámci hotelové skupiny ubytovali kdekoli. Vytvořením sjednoceného profilu pro každého hosta se mohou hoteliéři zaměřit na samotnou péči o hosty, aby byl každý jejich pobyt výjimečný a lepší než ten předchozí,“ komentuje zakladatel Mews Richard Valtr nový produkt.

Ten je výsledkem strategického partnerství, které vzniklo loni v prosinci, kdy americký Salesforce skrze Saleforce Ventures do cloudové platformy ulehčující organizaci a správu ubytovacích zařízení investoval.

„Funkce rychlé integrace znamená, že každý člen hotelového personálu se nyní může stát velice výkonným konciérem, což hotelům umožní poskytovat personalizovaná doporučení produktů nebo služeb na základě aktuálních i předchozích pobytů hosta,“ dodává Valtr.

V praxi pak služba vypadá třeba tak, že personál ubytovacích zařízení ví, kdo hosté jsou a co mají rádi. Na základě těchto dat jim mohou nabídnout už během pobytu například odpovídající kulinářské zážitky. Nebo udržovat vztah pomocí personalizované komunikace i v budoucnu zasíláním relevantních produktů a služeb.

Službu už využívá třeba řetězec hotelů Student Hotel, který se zaměřuje na studentské ubytování a vytváření mezinárodní komunity a inspirativního prostoru pro seberozvoj studentů. „Bez ohledu na to, kterou z našich lokalit v Evropě navštíví, chceme, aby naši hosté cítili osobní přístup, aby si odnesli zážitek přizpůsobený jejich potřebám a stali se celoživotními členy naší komunity. Klíčovou roli v tom hrají technologie, které fungují jako prostředník pro členy našich týmů a pomáhají jim ohromit zákazníky v průběhu celého zákaznického zážitku. Díky propojení našich dvou hlavních operačních systémů Mews a Salesforce jsme nyní schopni optimalizovat svoje operační procesy a posunout zákaznický zážitek na vyšší úroveň,“ komentuje novinku za společnost Student Hotel Mark Liversidge.

PŘEČTĚTE SI: Mews oznámil další akvizici. Sloučením s firmou Bizzon poskytne hotelům jednotný systém pro interakci s hosty

Anna Jurečková

Další články autora →

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Související témata: Startupy, Technologie
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články