Do Grouponu míří Havlíčková, která v minulosti vedla Slevomat
Marie Havlíčková v minulosti vedla Slevomat, nyní se bude podílet na transformaci Grouponu. foto: Slevomat

Do Grouponu míří Havlíčková, která v minulosti vedla Slevomat

12. pro 2022 Redakce 1 min

Management Grouponu získal od Pale Fire Capital další posilu s historií ve Slevomatu. Vojtěcha Ryšánka následuje Marie Havlíčková. Kromě ní se do týmu přidají i Filip Popovič a Rana Kashyap.

„Naší hlavní misí v Grouponu je pomoci managementu správně identifikovat hlavní růstové příležitosti a jednotlivé kroky transformace za sebe správně poskládat tak, abychom mohli zásadně změnit hodnotovou propozici pro zákazníky i poskytovatele služeb, a zároveň pro Groupon nastavili dlouhodobě udržitelný obchodní model. Nemáme ambici okopírovat Slevomat, protože rozložení nabídky a produktové uchopení Grouponu musíme přizpůsobit zákazníkům na daných trzích,“ okomentovala Havlíčková, která do roku 2020 vedla Slevomat, svůj nástup do společnosti

Havlíčkovou do managementu následují další dva členové - na pozici Interim VP of Transformation přichází Filip Popovič a Rana Kashyap, který doplní transformační tým.

„Mám radost, že se nám daří na palubu získávat zkušené posily se zkušeností z mezinárodního prostředí, a tým poskládat tak, abychom mohli ovlivňovat jak kroky na straně optimalizace nákladů, tak se i přímo podíleli na tvorbě nového směřování Grouponu. Pro úspěch transformace je samozřejmě zásadní, že sdílíme pohled na budoucnost Grouponu s jeho CEO Kedarem Deshpandem, se kterým na všech krocích velmi úzce spolupracujeme,“ uvedl v tiskové zprávě jeden z partnerů PFC Dušan Šenkypl, který nyní rozvoji Grouponu dedikuje většinu svého času.

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články