Dateio uspělo v Rakousku. Nově spolupracuje s tamní UniCredit Bank
Český startup Dateio získal ke spolupráci i rakouskou pobočku UniCredit Bank. foto: Dateio

Dateio uspělo v Rakousku. Nově spolupracuje s tamní UniCredit Bank

5. čvn 2023 Ondřej Černý 2 min

Provozovatel slevových programů  pro banky a retail Dateio spojil síly s UniCredit Bank Austria AG. Platforma spolumajitelů Ondřeje Knota a Ivana Dovici tak rozšířila spolupráci se skupinou UniCredit, jejíž česká pobočka patří k jejím partnerským institucím.

Toto partnerství představuje významný milník pro naši platformu pro card-linked marketing, kde se snažíme nově definovat prostředí bankovnictví a maloobchodu,“ konstatoval v souvislosti s nově oznámeným partnerstvím spoluzakladatel Dateia Dovica.

Klienti Bank Austria si teď podle něj mohou vychutnat bezproblémovou nákupní a bankovní cestu a získat přístup k široké škále personalizovaných maloobchodních nabídek přímo prostřednictvím aplikace mobilního bankovnictví.

Tato spolupráce navíc rozšiřuje naše partnerství se skupinou UniCredit v České republice, na Slovensku a v Rumunska a má obrovský potenciál pro transformaci platebního průmyslu,“ dodal Dovica.

Partnerská základna startupu Dateio se v Rakousku rozšiřuje. (Foto: Dateio)

Dateio pomáhá bankám zvýšit aktivitu klientů a platby kartou, obchodníkům pak řídit životní cyklus zákazníka a růst tržeb v pay per performance modelu. Funguje jako otevřená platforma spojující banky a obchodníky a zaměřuje se na analýzu nákupního chování.

Pro své klienty Dateio připraví analýzu a předpoklad finančních nákladů a zajišťuje kompletní přípravu a exekuci kampaně až po doručení odměny koncovému zákazníkovi. V případě vrácení zboží zákazníkem jsou procesy nastaveny tak, aby došlo i k vrácení vyplacené odměny.

Firma, jejímž prostřednictvím klienti jen v České republice oslovují více než 2,2 milionů zákazníků, vznikla v roce 2013. Dodává cílené nabídky zákazníkům přímo do jejich mobilního bankovnictví. Loni expandovala na pět nových trhů, vytvořila patnáct nových partnerství s bankami a fintech společnostmi a povedlo se jí u obou svých produktů zdvojnásobit tržby. Deník Financial Times ji také zařadil do svého žebříčku nejrychleji rostoucích společností.

PŘEČTĚTE SI: Dateio expandovalo a posilovalo. Loni nabralo polovinu lidí a zdvojnásobilo tržby

Ondřej Černý

Další články autora →

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Související témata: Startupy, Technologie
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články