Novinka pro tisíce e-shopů. Twisto spustilo ve spolupráci s platební bránou Comgate Nákup na třetiny
Jan Hanzlík, country manager společnosti Twisto pro Českou republiku. foto: Twisto

Novinka pro tisíce e-shopů. Twisto spustilo ve spolupráci s platební bránou Comgate Nákup na třetiny

20. zář 2022 Anna Jurečková 1 min

Zboží ihned, platba na třetiny a bez navýšení. Český průkopník odložených plateb Twisto ve spolupráci s platební bránou Comgate spouští platební metodu Nákup na třetiny. Zákazníci zhruba 12 tisíců e-shopů mohou přímo v nákupním košíku a bez registrace rozložit platbu na tři části.

„Nákup na třetiny spočívá v tom, že si zákazník může rozložit svou útratu v e-shopu nad 1 500 korun na tři měsíce, a to bez jakýchkoli poplatků nebo navýšení. Není nutné být registrovaný, stačí zadat e-mail a první třetinu celkové částky uhradit kartou. V následujících dvou měsících se další dvě třetiny útraty strhnou automaticky z uložené karty, nebo to může zákazník provést manuálně, záleží na jeho preferenci,“ popisuje službu Jan Hanzlík, country manager společnosti Twisto pro Českou republiku.

Dodává, že nákup na třetiny je užitečný v případě větších či nečekaných výdajů. První verzi služby Twisto uvedlo už před dvěma lety pro registrované uživatele v partnerských e-shopech. Nyní ji díky spolupráci s platební bránou Comgate může využít až 12 tisíců e-shopů. Ty mohou díky metodě Nákup na třetiny navýšit tržby a získat nové zákazníky.

Twisto minulý rok koupil australský fintechový lídr Zip. Podílníci Twista nezískali hotovost, ale akcie Zipu. Za rok 2021 skončil český startup ve ztrátě 164 milionů korun, informoval server Lupa a uvedl také, že akcie Zipu spadly za poslední rok o 90 procent.

PŘEČTĚTE SI: „Vyvinuli jsme aplikaci, z které se ti nechce zvracet,“ CEO Michal Šmída o novinkách a tajemství úspěchu Twista

Anna Jurečková

Další články autora →

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Související témata: Startupy, Technologie
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články