Startup Happenee přišel s variantou své eventové platformy pro HR využití
Zdeněk Hesoun, spoluzakladatel a CEO Happenee. Foto: Happenee

Startup Happenee přišel s variantou své eventové platformy pro HR využití

26. srp 2022 Redakce 1 min

Happenee je modulární softwarová platforma pro podporu komunikace. Provozuje ji stejnojmenný startup, který v roce 2017 založili Pavel Hodinka a Zdeněk Hesoun, jenž je zároveň CEO společnosti. Od té doby startup prošel několika fázemi a dvěma akceleračními programy. Má po světě přes sto klientů, kteří jeho platformu využívají pro své eventy – typicky jde o konference, ať už fyzické, online nebo hybridní. Teď Happenee nabízí využití své platformy pro HR procesy, především pro výběr nových zaměstnanců a jejich onboarding.

Podle Happenee je v procesu náboru nových zaměstnanců klíčové zaujmout kandidáta hned od začátku a udržet jeho pozornost. Jako cestu k tomuto cíli nabízí svou digitální platformu, která podle tiskové zprávy vydané k jejímu spuštění umožní gamifikaci uživatelského zážitku a mnohem větší interaktivitu ve virtuálním prostředí.

Startup Happenee zdůrazňuje, že jeho platforma je modulární, takže se dá využít různými způsoby a podle toho, v jaké fázi se uchazeč zrovna nachází. „Pre-onboarding fáze umožňuje uchazečům nahlédnout do firemní kultury a dostat všechny důležité informace interaktivně skrze digitální prostředí. Onboarding doplňuje sociální interakci také gamifikací, kvízy a větším zapojením budoucího člena týmu. Pro dlouhodobou spokojenost zaměstnanců je tu pak možnost virtuálních eventů, workshopů, soutěží či diskuzí.“

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Související témata: Startupy
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články