Revoluce v analýze pádů mobilních aplikací? Smartlook chce konkurovat Googlu
Petr Jánošík (CEO) a Ondřej Machek (CTO) z vedení Smartlooku. foto: Smartlook

Revoluce v analýze pádů mobilních aplikací? Smartlook chce konkurovat Googlu

15. pro 2022 Redakce 1 min

Díky nové funkci budou totiž vývojáři schopni rychleji přijít na to, co stojí za pády jejich aplikací a ušetří desítky hodin práce měsíčně. A to díky vizuálním záznamům, které neumožňuje ani populární nástroj Firebase od Google.

Pokročilý crash reporting umožní vývojářům a testerům snadněji identifikovat problémy s pády mobilních aplikací. Díky kombinaci crash reportingu s vizuálními nahrávkami chyb nebudou muset složitě hledat příčiny pádů jen na základě výpisu chyb (stack trace). To posouvá Smartlook na novou úroveň, neboť obdobné nástroje jako Firebase od Googlu nebo Bugsnag vizuální kontext při hlášení chyb neposkytují.

„Crash reporting je pro vývoj mobilních aplikací naprosto zásadní, protože jejich stabilita má výrazný vliv na to, zda je Google a Apple ve svých online obchodech doporučují. Naše funkce díky záznamům umožní vidět, co se stalo těsně před pádem aplikace, na co uživatel klikl a jak se dostal do bodu, kdy k pádu došlo. Místo hledání příčiny ve výpisu chyb tak vývojář hned uvidí, co se stalo, a může ušetřit až desítky hodin práce měsíčně,“ vysvětluje Petr Janošík, CEO Smartlooku.

PŘEČTĚTE SI: Novinka pro marketéry. Smartlook umožňuje firmám lépe mapovat pohyb uživatelů mezi platformami

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články