Žádná nuda v Brně. Tamní Smartlook kupuje americké Cisco
Za kolik Cisco Smartlook ovládne firmy neoznámily (Foto: Smartlook)

Žádná nuda v Brně. Tamní Smartlook kupuje americké Cisco

21. dub 2023 Ondřej Černý 1 min

Brněnskou firmu Smartlook, která se zaměřuje na analýzu chování lidí online, koupí americký obr Cisco. Smartlook na webových stánkách a v aplikacích sleduje a analyzuje chování uživatelů. Jeho klienti tak díky tomu mohou vylepšovat uživatelské zážitky.

Viceprezident a generální ředitel Cisco AppDynamics a Full-Stack Observability Ronak Desai, který je zodpovědný za vedení celé obchodní jednotky AppDynamics, řízení strategie, vize, transformace a obchodního růstu pro AppDynamics a její produkty, konstatoval, že „tým společnosti Smartlook přináší rozsáhlé odborné znalosti v oblasti návrhů a vývoje platforem uživatelského zážitku (UX) pro webové a mobilní rozhraní, které pomohou posílit možnosti Cisco AppDynamics a nové platformy Cisco FSO, aby vyhovovaly rostoucím požadavkům zákazníků.“

Smartlook se zaměřuje na analýzu digitálního chování uživatelů a poskytuje přehled o uživatelských interakcích. Díky tomu mohou firmy efektivně odstraňovat problémy, anomálie digitálního chování a analyzovat uživatelské trendy napříč platformami webových a mobilních aplikací. Akvizice by měla být uzavřena ve čtvrtém čtvrtletí fiskálního roku 2023.

Podcast SCRIPTease: Český Smartlook konkuruje Google Analytics. Odhalí, proč e-shopům odcházejí zákazníci nebo padá web

Ondřej Černý

Další články autora →

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články