Program Technologická inkubace se znovu otevře zájemcům. Zaměří se na umělou inteligenci nebo kyberbezpečnost
Foto: Unsplash

Program Technologická inkubace se znovu otevře zájemcům. Zaměří se na umělou inteligenci nebo kyberbezpečnost

13. led 2023 Ondřej Černý 1 min

Zájemci o finanční podporu na posun od validovaného business plánu, přes prototyp až k finálnímu produktu, mají šanci. Agentura CzechInvest už brzy otevře druhou výzvu v rámci programu Technologická inkubace, který je určený pro startupy mladší pěti let a nabízí až 4,5 milionu korun na nákup služeb.

Výzva je určena firmám působícím v oblastech zdravotnictví, kyberbezpečnosti, umělé inteligence, moderní mobility, technologií šetrných k životnímu prostředí, energeticky úsporných technologiích a v kreativních průmyslech. Představení programu se uskuteční 24. ledna 2023 v prostoru Clubco Brno.

Už nyní je možné se registrovat na stránkách agentury CzechInvest do tzv. preinkubace. Po registraci bude zájemcům přidělen preinkubační manažer, se kterým si budou moci domluvit online schůzku. Součástí této služby je v případě zájmu rovněž zpětná vazba na připravovaný podnikatelský záměr a jeho soulad s programem.

CzechInvest prostřednictvím šesti technologicky specializovaných inkubátorů podporuje nové firmy, které přinášejí inovativní technologie do komerčních aplikací. Technologická inkubace je nejambicióznějším programem systematické podpory začínajících podniků v  České republice. Cílem programu je vyhledávat a pomáhat vzniku projektů, které jsou výjimečně inovativní, proveditelné a škálovatelné.

PŘEČTĚTE SI: CzechInvest podpoří v první výzvě Technologické inkubace 38 startupů částkou přes 105 milionů korun

PŘEČTĚTE SI: CzechInvest dá 850 milionů korun na podporu startupů, inspiroval se v Izraeli

Ondřej Černý

Další články autora →

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články