Šestá akvizice. Český scale-up Mews získal montrealskou společnost Hotello
Zakladatel Mews Richard Valtr. Foto: Mews

Šestá akvizice. Český scale-up Mews získal montrealskou společnost Hotello

17. dub 2023 Anna Jurečková 1 min

Po roce od poslední akvizice si Mews připsal na konto další. Poskytovatel cloudových systémů pro správu nemovitostí v pohostinství skrze svoji odnož Mews Ventures koupil montrealskou společnost Hotello. Ta má v Kanadě a USA více než 500 klientů. Spolupráce má posílit expanzi českého scale-upu v Severní Americe.

„Oblast PMS (Property Management Software) je velmi inovativní a stále se rozvíjí. Hotello splňuje všechny podmínky, které jsou pro nás v rámci akvizic důležité – mají skvělé zaměstnance a zákazníky a především nadšení pro moderní hotelové technologie. Partnerství s Hotello pro Mews představuje další investici na severoamerických trzích, kde pozorujeme neustálé masivní zavádění cloudových a autonomních technologií,“ říká Richard Valtr, zakladatel Mews.

Prostřednictvím investiční odnože Mews akvírovalo kromě Hotello firmy Planet Winner, Base7Booking, Hotel Perfect, Cenium a Bizzon.

PŘEČTĚTE SI: Mews oznámil další akvizici. Sloučením s firmou Bizzon poskytne hotelům jednotný systém pro interakci s hosty

Anna Jurečková

Další články autora →

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články