Nejlepší náborová kampaň a pracovní inzerát jsou ze StartupJobs

Nejlepší náborová kampaň a pracovní inzerát jsou ze StartupJobs

22. lis 2019 Filip Mikschik 1 min

Včera proběhlo slavnostní předávání cen Recruitment Academy Awards, kde jsme za StartupJobs soutěžili ve dvou kategoriích. Náborové kampani roku a pracovním inzerátu roku 2019. A jak to dopadlo?

V kategorii náborová kampaň roku jsme vyhráli a v kategorii pracovní inzerát roku jsme získali druhé místo. Vše se točí kolem naší kampaně, kdy jsme začátkem roku 2019 hledali PHP programátory. A získali je. Velmi rychle a velmi efektivně. Podívejte se na celou případovou studii.

Jako pracovní portál běžně pracujeme s velmi omezeným rozpočtem, a i přesto jsme schopni přivést velmi zajímavé kandidáty. V rámci této kampaně jsme si zkusili trochu jiný koncept - lehce vyšší rozpočet na výkonnostní marketing, například ve výši jednoho platu (který jsme ani nevyčerpali) a velká dávka invence a kreativy. A výsledky se dostavily. Z našeho pohledu je to velmi efektivní způsob získávání nových členů týmu, hlavně ve srovnání s hledáním přes personální agentury. Moc rádi takové kampaně vytvoříme i pro další firmy, protože máme za sebou již tisíce vytvořených výkonnostních kampaní a víme, jak na to. To ostatně dokazuje i toto ocenění.

V případě zájmu o nějakou individuální kreativní kampaň neváhejte kontaktovat Filipa na filip@startupjobs.cz.

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Související témata: Kancelář, Startupy
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články