Google spustí nový program pro startupy v Evropě. Zaměří se na kybernetickou bezpečnost
Foto: Google

Google spustí nový program pro startupy v Evropě. Zaměří se na kybernetickou bezpečnost

12. led 2023 Ondřej Černý 1 min

Google for Startups oznámil spuštění tříměsíčního programu kybernetické bezpečnosti Growth Academy: Cybersecurity. Určený je pro patnáct evropských projektů. Cílem je poskytnout začínajícím firmám základní dovednosti pro růst, strategie internacionalizace a nástroje a produkty Google, které jim pomohou posunout se ve svém podnikání.

Vybraní zakladatelé firem budou spolupracovat jak se zástupci společnosti Google, tak i s externími odborníky z oboru. V rámci série workshopů získají mentoring v oblasti strategie, prodeje a partnerství. Úvodní setkání a dvě další akce s osobní účastí se uskuteční v různých městech po celé Evropě. Zveřejněna budou v následujících měsících.

Program se zaměřuje na začínající podniky se sídlem v Evropě, které zkouší expandovat na mezinárodní úroveň. Podpořené startupy se musí zaměřovat na oblast kybernetické bezpečnosti, ať už jde o prevenci, ochranu, výzkum, případně analýzu hrozeb.

Startupy ucházející se o místo v programu musí mít potenciál (uživatelé, příjmy) a škálovatelný produkt nebo službu, s významným trhem a obhajitelným modelem růstu. Přihlášky je možné podávat do 12. února 2023. Program bude zahájen v dubnu a potrvá do června 2023.

PŘEČTĚTE SI: Google dá až 81 milionů českým projektům podporujícím digitalizaci

PŘEČTĚTE SI: Google dva roky studoval úspěšné týmy. Jakých pět vlastností mají společných? O nejlepších lidech to není

Ondřej Černý

Další články autora →

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články