Založil různé firmy, prožil vyhoření, našel se ve skautu, ale úklidovému byznysu zůstává věrný. S Youklid plánuje Adam Krůžela další expanzi a nové služby

Založil různé firmy, prožil vyhoření, našel se ve skautu, ale úklidovému byznysu zůstává věrný. S Youklid plánuje Adam Krůžela další expanzi a nové služby

22. dub 2023 Redakce 1 min

V úklidovém byznysu se pohybuje už třináct let. Za tu dobu obor i zacílení firem Adama Krůžely zaznamenaly různé posuny. Ne vždy šlo o změny, po nichž by toužil. Když se firmě dařilo nejvíc, přišlo vyhoření. Zpět do formy se dostal díky skautingu. A v oddíle pražské Dvojky poznal i dalšího ze spoluzakladatelů firmy Youklid Lukáše Cahu. V rozhovoru pro SJ.News nastínili, jaké změny ve své firmě v příštích měsících chystají i proč je v jejich případě fungování v korporátu problematické.

Adame, vystudoval jste Mensa gymnázium. Jak z něj vedla cesta k založení úklidové firmy?

AK: Začátek byl poměrně jednoduchý. Podnikání mě vždy lákalo a úklid byl jedna z nejjednodušších činností, kterou bylo možné vykonávat. Nebo jsem to tak alespoň tehdy viděl, že mi v podstatě stačí kbelík, mop, sehnat nějaké zakázky a začít uklízet.

Začínal jste sám?

AK: Dá se říct, že sám. Původně jsem byl s kolegou Martinem Melounem, se kterým jsem se poznal, když jsem si dělal pilotní průkaz. Potkali jsme se v aeroklubu v Letňanech a dali jsme se do řeči. Když jsem mu říkal o svém záměru, zaujalo ho to a postupně jsme začali stavět firmu. Jmenovala se Blue Fox.

Celý rozhovor si přečtěte ZDE.

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články