Trend outsourcingu vystřelil agenturu myTimi mezi nejrychleji rostoucí společnosti v Česku
CEO myTimi Jan Skovajsa. Foto: myTimi

Trend outsourcingu vystřelil agenturu myTimi mezi nejrychleji rostoucí společnosti v Česku

14. bře 2023 Pavla Skřivánková 1 min

Meziroční růst digitální agentury myTimi o 50 procent v současné době ekonomické recese a prudké inflace potvrzuje současné trendy rostoucí poptávky po kvalitním outsourcování služeb. V loňském roce firma myTimi obsadila dokonce 22. pozici žebříčku společnosti Delloite Technology Fast 50, tj. nejrychleji rostoucích technologických firem ve střední Evropě.

Startup myTimi se sloganem „Pomáháme firmám růst“ svým klientům optimalizuje nastavení produktové a akviziční strategie, čímž neustále zajišťuje nové koncové klienty. Mezi hlavní nabízené služby patří návrh byznysové strategie. Úspěšnost agentury jasně dokládá obrat ve výši 27 milionů korun a zisk ve výši 6 milionů korun za uplynulý kalendářní rok.

Růst patří mezi strategické cíle i letošního roku stejně jako více než dvojnásobné navýšení zisku. Společnost čeká částečný rebranding, intenzivní rozvoj středního managementu, a zejména další akvizice větších klientů. Do těchto akvizic hodlá agentura myTimi investovat oproti předchozímu roku až dvojnásobné množství prostředků a totéž radí CEO myTimi Jan Skovajsa i dalším podnikatelům: „Pokud jde firmám o rychlý růst, měly by se věnovat především akvizici nových klientů. Ta zajistí tržby potřebné k reinvesticím a dalšímu růstu.“

Pavla Skřivánková

Další články autora →

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články