Startup Retailys plánuje expanzi na americký trh: s novou pobočkou tam chce hledat nové zákazníky i partnery
Ilustrace: Pixabay

Startup Retailys plánuje expanzi na americký trh: s novou pobočkou tam chce hledat nové zákazníky i partnery

20. čvn 2022 Petr Blažek 1 min

Ředitel české softwarové společnosti Retailys Petr Heller se začátkem června 2022 zúčastnil podnikatelské mise při návštěvě předsedy Senátu Parlamentu ČR Miloše v USA. Jde o další krok Retailysu k založení další pobočky vedle stávajících v Londýně a v Singapuru.

Retailys je technologický startup, který od roku 2016 vytváří vlastní e-commerce řešení, které usnadňuje internetovým prodejcům vstup na globální trh. Pomocí platformy Retailys si obchodníci či výrobci vytváří a spravují pod jednou střechou všechny svoje evropské e-shopy, tak aby splňovaly lokální specifika (jazyky, měny, daňové sazby, různé platební brány, logistiku apod.) a stejně snadno zalistovávají svoje produkty na významná tržiště, kterými je například Amazon, eBay či Mall. Všechny objednávky, produkty či skladové dostupnosti ze všech online kanálů obchodníka se zobrazují v jedné přehledné administraci.

Retailys prošel v roce 2018 akceleračním programem CzechAccelerator. V zatím posledním investičním kole v roce 2021 získala mateřská firma RETAILYS GROUP a.s. investici téměř 40 milionů korun.

Petr Blažek

Editor se zájmem o finance a technologie.

Další články autora →

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články