Pražský AI Hackathon se blíží. Cílem je prozkoumat dosavadní hranice
Jaké jsou aktuální hranice využití AI technologií v praxi? Na to se zaměří hackathon věnovaný umělé inteligenci (Ilustrační foto: Pexels.com)

Pražský AI Hackathon se blíží. Cílem je prozkoumat dosavadní hranice

5. dub 2023 Ondřej Černý 1 min

Už jen několik posledních dní zbývá zájemcům k přihlášení se na Prague AI Hackathon. Uskuteční se 21.-22. dubna 2023 v Praze a přivítá až šedesát účastníků. Na programu akce trvající třicet hodin budou generativní AI technologie jako jsou ChatGPT, Stable diffusion a další. Registrace je možná do 9. dubna.

Zúčastnit se mohou multidisciplinární týmy složené z dvou až čtyř členů. Účastníci budou vybráni na základě přihlášek a své motivace, přičemž zkušenosti s ChatGPT pro ně znamenají výhodu. Cílem akce pořádané spoluautorem aplikace copyhat.com Janem Antonínem Kolářem, spoluzakladatelem Avocode Petrem Brzkem a vývojářem v Rossumu Pavlem Králem je prozkoumat dosavadní hranice AI modelů a aplikovat je na konkrétní problémy. Během celé akce budou jejím účastníkům k dispozici mentoři.

Po dokončení projektů budou týmy prezentovat své výsledky před porotou a publikem. Porota vybere vítězný tým, který obdrží hodnotnou cenu.

Ondřej Černý

Další články autora →

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články