PlanRadar zavádí nový systém pro evidenci a sdílení dokumentů v rámci realitních projektů

27. bře 2023 Pavla Skřivánková 1 min

PlanRadar, jedna z předních evropských platforem pro digitalizaci procesů během výstavby a správy nemovitostí, kterou používá více než 120 000 uživatelů z více než 65 zemí včetně Česka, rozšířila svou komplexní sadu nástrojů o nový systém pro řízení dokumentů. Tato funkce bude sloužit pro bezpečné a efektivní nakládání s dokumenty: jejich sdílení a elektronický oběh, a to s využitím verzování a přístupových práv.

Navržena byla přímo v reakci na poptávku realitních profesionálů z oboru, kteří ke své každodenní práci potřebují snadno použitelný a intuitivní nástroj dovolující shromažďovat, spravovat a sdílet velké množství dokumentů mezi jednotlivými týmy v terénu i back-office. Nový nástroj od PlanRadaru umožní udržet si jasný přehled o veškerém dění na projektu a přispěje ke zlepšení vzájemné koordinace.

Všichni účastníci stavebního procesu či správy nemovitosti díky němu mohou digitálně ukládat všechna projektová data do snadno přístupných složek, zvýrazňovat plány, sdílet zpětnou vazbu, porovnávat revize souborů a schvalovat vždy nejaktuálnější verze dokumentů v reálném čase. Veškeré dokumenty jsou dobře zabezpečené a snadno zpětně dohledatelné. V krajním případě hrozícího soudního sporu navíc poslouží jako průkazná auditní stopa.

Pavla Skřivánková

Další články autora →

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články