Otevřít cestu ženám a ulehčit jim působení v rámci komunity. Kromě pomoci ale plány Czech Founders nezapomínají ani na byznys
Jiřina Dunková a Lucie Jurystová (zleva) chystají s týmem Czech Founders řadu novinek (Foto: Czech Founders)

Otevřít cestu ženám a ulehčit jim působení v rámci komunity. Kromě pomoci ale plány Czech Founders nezapomínají ani na byznys

15. dub 2023 Redakce 1 min

Založili investiční fond, rozjeli projekt mastermind skupin. Jenže to jsou loňské novinky a Czech Founders nezastavují. Ba právě naopak, snaží se dál akcelerovat. I proto jsme se sešli k rozhovoru s dynamickým duem Jiřina Dunková a Lucie Jurystová, aby další plány, které pro českou startupovou komunitu chystají, ozřejmily.

Prozradily, že jednou z nejbližších ambic je víc otevřít cestu ženám a ulehčit jim jejich působení v rámci komunity. Být víc inkluzivní.

Kromě pomoci ale plány Czech Founders nezapomínají ani na byznys. A když se obojí spojí, může zde být investování s přidanou hodnotou.

V rozhovoru pro SJ.News Jiřina a Lucie také nastínily, pro koho mají být Czech Founders love brandem, pro koho bezpečným přístavem i jak to mají s vlastními podnikatelskými plány.

Celý dvojrozhovor si přečtěte ZDE.

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články