Neschopností identifikovat a vyjadřovat emoce trpí přibližně desetina populace. Dlouho s tím nikdo nic nedělal. Až jeden Čech vymyslel aplikaci, která pomáhá

8. dub 2023 Redakce 1 min

Jmenuje se Bolek Kerouš a ve velkém rozhovoru pro SJ News popsal nejen důvody vzniku aplikace Animi, ale také plány, které s ní do budoucna má.

Otřepaná fráze za vším hledej ženu je v tomto případě opravdu padnoucí. Rozpad vztahu zmobilizoval Bolka Kerouše k tomu, aby zjistil, proč vlastně havaroval. Než na to přišel, zkusil ve svém životě leccos. Bavila ho práce s kamerou, proto se věnoval technickým aspektům filmu. Na FAMU si vyzkoušel studium na Katedře střihové skladby, na ČVUT informatiky. V Avocode analyzoval data, spoluorganizoval HackPrague hackathon.

Předstupněm jeho vlastní aplikace Animi bylo působení v Longevitytech.fund. Jak v Animi, tak ve fondu hraje dominantní oblast zájmu zdravotnictví, snaha podnikat a zároveň mít pozitivní dopad. Pokud v Longevity Bolek Kerouš hraje jednu z podstatných rolí, tak v Animi je jedním ze dvou principálů. A jak v následujícím rozhovoru říká, nemyslí si, že je nemožné stát se zebrou i jednorožcem zároveň.

Celý rozhovor si přečtěte ZDE.

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články