MADHOUSE: “Neděláme vše napůl, děláme jednu věc naplno.“

MADHOUSE: “Neděláme vše napůl, děláme jednu věc naplno.“

19. dub 2016 Redakce 2 min

Další rozhovor jsme pro vás připravili s firmou MADHOUSE ADVERTISING, odpovídal Zoltán Gaál.

 

Co Madhouse Advertising dělá?

Madhouse se zabývá mobilní reklamou, ničím jiným a to je také naše výhoda. Neděláme vše napůl, děláme jednu věc naplno. Dodáváme mobilní řešení zákazníkům ze střední a východní Evropy.

 

Proč jste rozjel Madhouse Advertising?

Svět a technologie jdou kupředu neuvěřitelnou rychlostí a většina aktivit se přesouvá z PC a z televize do mobilu. Chceme tedy vyplnit prázdnou díru na několika trzích a přinášet ty nejlepší mobilní řešení a zasáhnout tak co nejvíce uživatelů chytrých telefonů.

 

Co považujete za největší úspěch Madhouse Advertising?

Jednoznačně to, že za relativně krátkou dobu jsme se ve střední Evropě stali největším nezávislým dodavatelem mobilních reklam, a tím pádem pro mnoho mezinárodních mediálních agentur a jejich klientů prvotním partnerem v dodávání mobilních rich media řešení.

 

Co je Vaše inspirace ?

Ve zkratce byznys a inovace. Náš „product team“ stále vyvíjí nové a nové rich media formáty. Zároveň pracujeme den co den na tom, abychom dosáhli i na českém trhu stejných rozměrů a výsledků jako v okolních zemích Evropy v rámci online reklamy pro tento segment. Na českém trhu je obrovský nevyužitý potencíál mobilní reklamy.

 

Jaké jsou vaše plány do budoucna?

Jak už jsem řekl, jsme lídry v oblasti mobilní reklamy na několika trzích ve střední Evropě a hodláme být lídrem i na tom českém.

 

Jaké typy lidí hledáte do svého týmu?

Lidi zapálené do reklamy a moderních technologií, lídry, kteří mají tah na branku.

 

V čem jste jiní než konkurence?

Spousta firem nabízí ve svém portfoliu online marketing, kreativu, PR, média a tak dále. Tedy soustředí se na mnoho věcí. My se soustředíme na jednu jedinou věc: mobilní řešení ušité pro klienta na míru.

 

Co je pro vás při budování Madhouse nejdůležitější?

Víra a přesvědčení v přítomnost a budoucnost mobilních reklamních řešení pro smartphony na českém trhu.

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Související témata:
Další články