Jarní část inkubačního programu BIC Plzeň pomůže čtyřem firmám
Zástupci společnosti Zakra Ondřej Žák, Michal Kraus a Adam Klik (Foto: BIC Plzeň)

Jarní část inkubačního programu BIC Plzeň pomůže čtyřem firmám

8. bře 2023 Ondřej Černý 1 min

Do další fáze jarního běhu inkubačního programu  Business Innovation Centre Plzeň postoupily čtyři firmy. Čekají je intenzivní konzultace napříč všemi částmi byznys plánu, které pomohou odhalit jeho slabá místa a sestavit inkubační plán. Právě zpětná vazba tzv. out of box je nejčastější motivací firem pro vstup do inkubačního programu.

Rokycanská společnost Guava poskytuje kompletní vývojářské služby a zaměřuje se na tvorbu webových stránek, e-shopů či mobilních aplikací na míru. Rešl Design z Plzně absolventa oboru Design na fakultě Umění a Designu Ladislava Sutnara Západočeské univerzity v Plzni Patrika Rešla se zaměřuje na produktový design i v podobě 3D modelů, vizualizací a grafiky.

Plzeňská společnost Timi Creation vyrábí měřící a řídicí přístroje. Jedním z produktů je například termovizní kamera, která je navržena speciálně pro využití ve výuce přírodovědných předmětů. Zakra je vodohospodářská projekční kancelář z Plzně specializující se na projekty pro koncové uživatele. Vznikla jako sesterská společnost firmy Vodoplan, která se zaměřuje na velké projekty pro obce a města.

Ondřej Černý

Další články autora →

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články