InoBat a Poggipolini ohlásili spolupráci
Foto: Unsplash

InoBat a Poggipolini ohlásili spolupráci

13. bře 2023 Ondřej Černý 1 min

Slovenský dodavatel prémiových baterií pro elektrická vozidla InoBat a italská poradenská společnost Poggipolini podepsali memorandum o porozumění. Jeho účelem je postavit pro budoucí strategickou a technickou spolupráci. Strategická dohoda má umožnit zlepšit nabídku klientům v nejrůznějších oblastech.

Plán počítá s urychlením vývoje řešení elektrifikace pro klienty v automobilovém a leteckém sektoru, zejména pokud jde o řešení konstrukce bateriových modulů a balení. Zatímco InoBat má své vývojové centrum ve Voděradech, laboratoře Poggipolini Speed ​​Up Lab se nacházejí v Boloni.

Marian Bocek, spoluzakladatel a generální ředitel společnosti InoBat ke spolupráci obou firem uvedl: „Jsem nadšený z partnerství se společností, jako je Poggipolini. Jak InoBat, tak Poggipolini chtějí přispět k ekologicky udržitelné budoucnosti. Jejich přístup ke společenské odpovědnosti a inovace v konstrukčních částech a high-tech vertikalizovaných systémech mi dává jistotu, že obě společnosti budou ideálními partnery při zkoumání vývoje elektrifikačních řešení, která mohou urychlit naše ambice v Evropě i mimo ni.“

Ondřej Černý

Další články autora →

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články