Další kolo Bootcamp+ je tu. Czech Founders opět spouští svůj program pro aspirující foundery a founderky s globálními ambicemi
Momentka z předchozího ročníku Bootcamp+ (Foto: Czech Founders)

Další kolo Bootcamp+ je tu. Czech Founders opět spouští svůj program pro aspirující foundery a founderky s globálními ambicemi

3. dub 2023 Ondřej Černý 1 min

Czech Founders v dubnu 2023 spustí druhý ročník svého Bootcampu+. Vyberou do něj maximálně deset startupů, kterým pomohou s tvorbou a inovací produktu, poradí s tím, jak postavit business model, získat platícího zákazníka a vytvořit go-to-market strategii nebo třeba jak připravit první investorský pitch.

Podmínkou pro přijetí do programu je pre-seed nebo early seed fáze, validovaný nápad, inovativní řešení problému i potenciál mezinárodní škálovatelnosti. Jeho součástí budou workshopy v rámci úvodního Bootcamp Day, nejméně čtyři hodinové mentoringy s vybraným mentorem, speedmentoring s investory, Pitch training a závěrečný Pitch & Networking.

Účastníkům Bootcampu+ budou pomáhat například Honza Široký (ex-Mews CTO), Vít Horký (ex-Brand Embassy, Czech Founders), Martin Rozhoň (Boží - regenerační centrum, ex-Vivantis), Marv Shamma (Founder Flow School, Veracity Protocol), Václav Pavlečka (Managing Partner Czech Founders VC a Disraptors) a další.

Přihlášky je možné podávat do 11. dubna 2023. Cena programu je devět tisíc korun, Czech Founders ale mají také možnost udělit stipendium pro bezplatnou účast v programu.

Ondřej Černý

Další články autora →

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články