Colours of Data rozšiřuje portfolio. Navazuje spolupráci s Marks & Spencer a nemocnicí Nymburk

12. zář 2022 Redakce 1 min

V první datově řízené okresní nemocnici v Česku v tandemu s Czechitas pomohla datově-analytická společnost analyzovat v reálném čase finanční profitabilitu jednotlivých léčebných úkonů a předcházet přetížení nemocničního personálu. Britské skupině pak staví customer intelligence prostředí, které pomůže personalizovat komunikaci a nabídky pro každého individuálního zákazníka s digitální transformací globální skupiny.

Firma s kancelářemi v Praze i v Londýně tak rozšiřuje svůj záběr. Poté, co loni mezi své zákazníky získala například Financial Times, FitFlop, českou skupinu Partners, nebo Škodu Auto nyní oznamuje spolupráci s českou divizí významné britské společnosti.

A to s módním řetězcem Marks & Spencer, který po celém světě generuje tržby dosahující až ke třem miliardám liber (více než 80 miliard korun). „Projekt s Marks & Spencer má za cíl vybudovat Customer intelligence prostředí a využít dat o zákaznících, jejich transakcích a kontextu k tomu, aby M&S mohl se zákazníky efektivně a personalizovaně komunikovat využitím harmonizovaného portfolia digitálních kanálů,” říká zakladatel a šéf Colours of Data Tomáš Mátl k nové zakázce pro české zastoupení Marks & Spencer.

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články