Českou LemonPay kartu využívá 500 firem a dál posiluje. Trendem jsou příspěvky na volnočasové aktivity
Podle zástupců LemonPay je v současné ekonomicky náročné situaci stále velmi atraktivní. foto: LemonPay

Českou LemonPay kartu využívá 500 firem a dál posiluje. Trendem jsou příspěvky na volnočasové aktivity

15. lis 2022 Ivan Horák 1 min

Dva roky od uvedení na trh je o elektronickou benefitní kartu LemonPay stále velký zájem. Aktuálně ji využívá 500 firem a jejich počet dál roste. LemonPay je elektronická karta, která si dokáže pamatovat několik peněženek zároveň, je akceptována všude, kde mají platební terminál a nabízí řadu výhod.

V roce 2020 se český fintechový projekt propojil s Gusto Kartou a dostal se tak mezi největší hráče benefitních a stravenkových karet. Firmy nejčastěji nabízejí zaměstnancům benefity v oblasti péče o zdraví, wellness, sportu, zubní hygieny nebo na příspěvků na rekreaci.

Podle zástupců LemonPay je v současné ekonomicky náročné situaci stále velmi atraktivní a hlavně výhodné se pro firmy zaměřit na zvyšování péče o zaměstnance a nabízet propracovaný benefitní model, který reflektuje důležitost jejich práce a reprezentuje také snahu zaměstnavatele o vytvoření produktivního prostředí a podmínek pro práci.

„Jsme velmi oblíbení v technologických firmách, IT sektoru, v e-commerce nebo v úspěšných startupech. Často nás využívají lídři na trhu ve svých segmentech. Vědí, že benefity a péče o jejich zaměstnance je klíčový aspekt, ale potřebují k tomu nejmodernější možné nástroje,“ uvádí Zoltán Finta, obchodní ředitel LemonPay.

PŘEČTĚTE SI: Už žádné čekání na výplatu: Firmy v Česku přicházejí na chuť předčasné mzdě, zaměstnanci teď nejčastěji vybírají na energie

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články