Bankovní hackathon nabídne ceny i osobnosti českého fintechu
Foto: Unsplash

Bankovní hackathon nabídne ceny i osobnosti českého fintechu

30. bře 2023 Ondřej Černý 1 min

Finbricks pořádá svůj první hackathon. Jednotlivci a týmy budou mít 48 hodin na to posounout open-banking dopředu. Na vítězné týmy čekají peněžní výhry v hodnotě 100 tisíc korun, projektová spolupráce s Finbricks a věcné ceny. Mezi porotci, kteří budou vybírat vítěze, budou například výkonný ředitel Finbricks Tomáš Fíla, Martin Paták z Cleverlance nebo Tomáš Řehoř ze Zenbase.

Účastníci hackathonu pořádaného interním startupem Komerční banky budou mít možnost setkat se v průběhu akce s předními osobnostmi českého fintechu. Na akci zavítají například Tomáš Olexa z České národní banky, investor Michal Ciffra z Depo Ventures, Mikoláš Belec ze Siesta Labs, Tomáš Michálek z KB SmartSolutions, Michal Šimon z Codeac.io, Radek Domín z Liftaga, designéři z Komerční banky Helena Warausová a Jan Kemza nebo Pavla Knolová z Finbricks.

Pořádající společnost integruje všechny významné banky v Česku a na Slovensku a je lídrem v zavádění moderních PSD2 plateb. Technologii Finbricks dnes využívají platební brány jako GoPay nebo The Pay a významní čeští e-commerce hráči.

Akce se koná o víkendu 21.-23. dubna 2023 v prostorách HubHub v Paláci ARA v Praze. Registrace je otřevřena do 7. dubna.

Ondřej Černý

Další články autora →

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články