Aplikace Tlappka představuje veterinární péči v mobilu. Investici poslal Jinej fond
Veterinární péče v mobilu. Foto: Tlappka.

Aplikace Tlappka představuje veterinární péči v mobilu. Investici poslal Jinej fond

20. pro 2022 Anna Jurečková 1 min

Každý, kdo s kočkou nebo psem musel někdy na veterinu, ví, jak pro ně může být stresující cesta autem či hromadnou dopravou nebo dlouhé čekání mezi dalšími zvířaty ve frontě. Telemedicína ale dorazila už i do oblasti veterinárního lékařství. Díky české aplikaci Tlappka můžeme zdraví mazlíčků zkonzultovat s lékaři na dálku.

Aplikace Pavlíny Rochové, Zdeňka Topiče a Michala Kardaše si klade za cíl řešit zejména méně akutní otázky – například problémy se zuby, antiparazitní přípravky, výživu, chování nebo prevenci. Připomene také včasné očkování a další preventivní péči. Na rozvoj produktu a marketing startupu poslal jednotky milionů korun Jinej fond Jiřího Hlavenky a Jana Slámy.

„Jakmile jsme začali řešit externí kapitál, Jirka s Honzou pro nás byli ze všech investorů první volbou. Zaujal nás jejich partnerský přístup, kdy cítíme, že jsou naši spoluhráči a ne, že jenom zhora tlačí na co nejrychlejší zhodnocení investice,“ komentuje investici Michal Kardaš. „Chceme jít krok po kroku. Nejdříve se etablovat na českém trhu a následně s naším produktem expandovat do dalších zemí, jako jsou Polsko a Německo. Naší vizí je, aby byla Tlappka centrálním místem, kde se řeší zdraví, výživu a wellness každého mazlíčka, dodává.

Anna Jurečková

Další články autora →

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články