AI války pokračují. Google představil své novinky
Foto: Google

AI války pokračují. Google představil své novinky

15. bře 2023 Ondřej Černý 1 min

Ve stínu očekávaného představení GPT-4 společnosti OpenAI Google oznámil novinky využívající umělou inteligenci. Firmy a vývojáři mají nově k dispozici možnosti AI prostřednictvím služby Google Cloud a nového prototypového prostředí zvaného MakerSuite. Pro uživatele pak firma ve službě Google Workspace zavádí nové funkce založené na umělé inteligenci.

Funkce Google Workspace využívající AI, ať už se jedná o používání chytrého psaní v Gmailu nebo automaticky generované souhrny v Dokumentech Google, aktuálně využívají více než tři miliardy lidí. Vybraní testeři teď mají k dispozici novou sadu funkcí, díky nimž je proces psaní ještě jednodušší. V Gmailu a Dokumentech Google mohou zadat téma, o kterém chtějí psát a okamžitě jim bude vygenerován koncept textu, který následně mohou upravovat.

Vývojáři, kteří chtějí vytvářet a přizpůsobovat své vlastní modely a aplikace pomocí generativní umělé inteligence, mají přístup k modelům umělé inteligence od Googlu, včetně PaLM, na Google Cloud. Firma do svého portfolia Google Cloud AI přináší nové generativní schopnosti umělé inteligence, díky nimž mohou vývojáři a firmy získat přístup k zabezpečení, zabezpečení a soukromí na podnikové úrovni a také integraci s jejich stávajícími cloudovými řešeními.

PŘEČTĚTE SI: OpenAI dala k dispozici model GPT-4. Umí obrázky převádět na text

Ondřej Černý

Další články autora →

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články