AhoyConnect cílí na Web3. Spustil Community Analytics

AhoyConnect cílí na Web3. Spustil Community Analytics

12. dub 2023 Ondřej Černý 1 min

Po dvou letech vývoje spustil AhoyConnect svou platformu Community Analytics. Jejím cílem je vytvořit sadu nástrojů pro marketingové a růstové týmy ve Web3, aby mohly plně využít potenciál své komunity.

Česko-slovenský startup AhoyConnect se skrze vlastní nástroj soustředí na sjednocenou správu, automatizaci, měření a rozvoj členských komunit. Jeho zakladatel Tomáš Jasovský při spuštění uvedl, že poslední dva roky se svým týmem budovali platformu pro analýzu dat. „V důsledku toho jsme se zaměřili na pomoc komunitám B2B SaaS extrahovat hodnotu z jejich komunit. Asi před šesti až sedmi měsíci jsme začali (neplánovaně) připojovat několik projektů, abychom zjistili, zda bychom mohli pomoci s naší stávající platformou,“ konstatoval Jasovský

Za posledních šest měsíců, od vstupu do světa web3, AhoyConnect zapojil devětkrát více projektů, včetně projektů jako Dapper Labs, NEAR Foundation nebo Gala Games. Nyní analyzuje více než 10 milionů členů komunity. I díky robustní datové základně se AhoyConnect rozhodl plně zaměřit na ekosystému Web3 vytvořením sady nástrojů pro marketingové a růstové týmy. AhoyConnect 2.0 se stává vlajkovou lodí nového směru.

Ondřej Černý

Další články autora →

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články