Abra Holding vstupuje do firmy Logio. Pomůže jí do Evropy
Abra Holding vstupuje do firmy Logio. Foto: Abra Holding

Abra Holding vstupuje do firmy Logio. Pomůže jí do Evropy

26. dub 2023 Anna Jurečková 1 min

Abra Holding investuje do české poradensko-technologické společnosti Logio. Česko-německá investiční skupina, která se zaměřuje na investice v oblasti technologií získává v Logiu 75procentní podíl.

„Máme společný pohled na budoucnost, což je pro nás při výběru partnerů zásadní. Navíc produkty a služby Logio dále organicky rozvíjejí portfolio naší skupiny. Pro Logio přináší spojení nové možnosti a příležitosti při získávání zákazníků,“ říká Jaroslav Řasa, CEO a spolumajitel Abra Holding.

Společnosti Logio, která od roku 2004 přináší svým zákazníkům řešení pro celou problematiku řízení dodavatelských řetězců, partnerství pomůže s vývojem produktů a expanzí na evropské trhy. Zejména ty západní.

„V první fázi se zaměříme na vylepšení produktu tak, aby odpovídal potřebám německy mluvících zemí, a následně budeme expandovat i do jiných států Evropy. Počítáme, že již ve střednědobém horizontu budeme generovat přes 50 procent našeho byznysu z jiných zemí, než je Česká republika,“ dodává Marek Šucha, CEO a spolumajitel Logio.

Anna Jurečková

Další články autora →

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články