Qerko spouští rezervace. V aktualizaci přidává funkci pro pohodlnější cesty do restaurací
foto: Qerko

Qerko spouští rezervace. V aktualizaci přidává funkci pro pohodlnější cesty do restaurací

20. čvn 2022 Redakce 1 min

Platební aplikace Qerko pokračuje v digitalizaci gastronomie a stále více se přibližuje všem zákazníkům. Nově spouští funkci rezervací, se kterou hosté budou mít vždy v podniku své místo jisté.

Více než 250 tisíc uživatelů, kteří už zaplatili Qerkem, si bude moci v partnerských podnicích Qerka nově vytvořit bezplatně rezervaci. Funkcionalita bude dostupná i pro slovenské uživatele.

„Baví mne, že i po tolika letech a tolika uskutečněných nápadech nám stále nedochází možnosti, jak Qerko dále zdokonalovat a obohacovat o nové funkce a služby. Po rezervacích se teď chceme vrhnout na integraci Qerka do online bankovnictví. Spolupráci jsme již navázali s Air Bank, na další se chystáme,“ hodnotí vývoj Lukáš Kovač, CEO společnost.

Rezervace je další vychytávkou, kterou Qerko svým uživatelům nabízí a ještě více vylepšuje zážitek v restauračních zařízeních. Novinka doplňuje ostatní funkce aplikace, například mapu, vyhledávání zahrádek nebo věrnostní program, ve kterém mohou partnerské podniky svým návštěvníkům za platby Qerkem dávat odměny.

A jak si rezervaci v aplikaci zařídíte? V profilu podniku stačí přes tlačítko Rezervace vybrat datum a čas. Po schválení rezervace podnikem přijde uživatelům potvrzující notifikace a e-mail.

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články