HerbaShare na StartupJobs Marketplace: udržitelný benefit do vaší firmy

HerbaShare na StartupJobs Marketplace: udržitelný benefit do vaší firmy

9. lis 2021 Redakce 5 min

Chcete, aby vaši zaměstnanci chodili do práce s větší radostí? Nabídněte jim smysluplný benefit, který podpoří jejich zdraví i produktivitu! Získat ho můžete díky startupu GreeenTech a jeho službě Herbashare, kterou nově najdete na StartupJobs Marketplace

Buďte mezi prvními, kdo vyzkouší inovativní službu postavenou na cílech udržitelného rozvoje OSN a technologiích!

Na StartupJobs Marketplace najdete pouze ověřené profesionály, jejichž služby pomohou vaší firmě růst. A za které ve žraločím týmu osobně ručíme! Nově mezi nimi najdete i HerbaShare, specialisty na hydroponní pěstování, kteří vám pomohou proměnit kanceláře i náladu a produktivitu týmu. Potřeste si s HerbaShare ploutví!

HerbaShare: Čerstvé lokální plodiny do vaší firmy 🌱

“Zdravá strava podle WHO podporuje produktivitu až o 20 %. V GreeenTech věříme, že dostatek živin a vitamínů má na pracovní výkon obrovský vliv - a dokazuje to i zpětná vazba firem, které už naše řešení HerbaShare používají,” říká CEO GreeenTech Dmitrij Lipovskij. Jak konkrétně může HerbaShare pomoci vašemu týmu? Dočtete se v rozhovoru! ⬇️

Dmitrij, co vlastně služba HerbaShare obnáší? Co přesně firmy díky HerbaShare získají?

HerbaShare představuje netradiční firemní benefit, který přispívá ke zdraví zaměstnanců a podporuje produktivitu. Do firmy dodáme designovou konstrukci s chladícím boxem, který každý týden naplníme čerstvými plodinami.

Jaké konkrétní plodiny v rámci služby nabízíte? A kde je pěstujete?

Jedná se o mikrobylinky, bazalku a saláty. V portfoliu aktuálně máme celkem 9 druhů mikrobylinek, tedy drobných výhonků rostlin nabitých vitamíny, např. hrášek, slunečnici, ředkvičku, koriandr nebo rukolu.

Jak se vaše plodiny liší třeba od těch, které by lidé koupili v běžném supermarketu?

Zakládáme si na top kvalitě plodin. Vzhledem k tomu, že pěstujeme hydroponicky v kontrolovaném prostředí, dokážeme rostlinám zajistit ideální podmínky pro růst. Díky tomu je zelenina od nás plná chuti i vitamínů. Navíc vše pěstujeme bez postřiků a lokálně na našich městských farmách.

Pro pěstování využíváte hydroponii. Můžeš vysvětlit, co to vlastně znamená?

Vzhledem k tomu, že pěstujeme hydroponicky v kontrolovaném prostředí, dokážeme rostlinám zajistit ideální podmínky pro růst. Díky tomu je zelenina od nás plná chuti i vitamínů. Obecně hydroponie znamená pěstování bez půdy v živném roztoku.

Zmiňoval jsi, že zdravá strava podporuje produktivitu. Můžeš to nějak rozvést?

Z průzkumu WHO vychází, že zdravá strava podporuje produktivitu až o 20 %. Máme to vyzkoušené u nás ve firmě, kde plodiny samozřejmě patří mezi hlavní firemní benefity. V malém týmu toho zvládneme opravdu hodně :)

Jaké další účinky HerbaShare na zaměstnance (potažmo týmy) má? 

Především v chladnějším období mikrobylinky poslouží jako cenný zdroj vitamínů a podpoří imunitu. Mimo to mohou posloužit i jako teambuildingový nástroj při přípravě společných obědů.

Proč myslíš, že se HerbaShare hodí zrovna pro startupy?

Jedná se o inovativní a na našem trhu jedinečnou službu. Obecně HerbaShare vychází z moderního zemědělství v kombinaci s lokální a udržitelnou produkcí. Průsečík je tu jasný, právě start-upy mají k inovacím blízko.

Jak rychle po dohodnutí spolupráce dokážete ve firmě službu zavést?

Trvá to zhruba 2 týdny až měsíc.


Jaký typ spolupráce firmám nabízíte? Máte nastavené přesné tarify, nebo řešíte vše s firmami individuálně?

Pro ulehčení spolupráce pro obě strany máme nastavené dva tarify, které se liší v počtu plodin.


Nabízíte firmám i nějaké další služby? Máte případně v plánu nabídku nějak rozšiřovat?

Primárně firmám nabízíme naši technologii pro hydroponické pěstování. Jedná se o modulární systém Urbanio vhodný pro revitalizaci kanceláří. Je to taková „vytuněná“ zelená stěna, která zajistí přísun té nejčerstvější sklizně přímo v kanceláři. Druhá možnost je pěstební kontejner GreeenBox, můžete ho vidět naživo v Manifestu Anděl.


Můžeš zmínit, jaké firmy už HerbaShare využívají? Jaký feedback od nich dostáváte?

HerbaShare mají např. v Epico, ifm electronic nebo Effective Invention. Jsme moc rádi, že máme samé pozitivní reakce. Za úspěšnost mluví fakt, že jsou všechny plodiny před novým závozem vždy rozebrané.


Jak se s vámi můžou firmy spojit, pokud by měly o spolupráci zájem?

Stačí napsat přes SJ Marketplace, na info@greeen.tech nebo třeba mně na LinkedIn.

Chci vyzkoušet služby HerbaShare

Nehledáte zrovna pomoc v této oblasti? 

Podívejte se, s čím dalším vám můžou odborníci z Marketplace pomoci!

Prohlédnout další partnery

Co je StartupJobs Marketplace? 🚀

Online tržiště služeb, kde najdou startupy i další firmy ověřené odborníky z oblastí, které můžou zásadně ovlivnit jejich další vývoj. Konkrétně jde o obory Software/hardware, Právo, Marketing, Finance, Operativa a HR a komunikace. Na StartupJobs Marketplace najdete pouze ověřené profesionály, za jejichž služby bychom klidně dali ploutev do ohně.

Prozkoumat Marketplace


Máte k Marketplace otázku? Ozvěte se nám, rádi vám ji zodpovíme!

 marketplace@startupjobs.cz | +420 736 483 926

Článek vznikl ve spolupráci se StartupJobs Marketplace a je jedním ze série textů představujících StartupJobs Marketplace partnery.

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!
Přečtěte si dále
Související témata: Marketplace
Nenechte si uplavat nové články!
Váš e-mail
Sledujte nás:
Další články